Zeg het met bloemen, de wereld rond

Het wereldwijde web blijft verbazen. Zowel in positieve als negatieve zin, maar laten we even nog een pluspunt van het internet belichten. Stel, je wilt iemand verrassen met een voordelig boeketje bloemen, maar die iemand woont veraf, misschien zelfs in het buitenland? Via internet lukt het makkelijk!
Hoe cliché een prachtige ruiker soms mag lijken, het blijft een toppertje onder de geschenken. Of het nu voor een verjaardag is, een nieuwe job of ander goed nieuws, iedereen wordt wel eens graag in de bloemetjes gezet. Of misschien wil je iemand een hart onder de riem steken, bij ziekte of tegenslag… Bloemen kunnen het allemaal!

Voor verre vrienden hoef je helemaal geen heksentoeren uit te halen om een bloemist bij hen in de buurt te vinden. Laat staan met handen en voeten uitleggen welk boeket je precies wilt. Via online diensten als Euroflorist lukt het in enkele muisklikken!

Je kiest er het boeket dat je wilt schenken. Misschien heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur of soort bloem? Online bloemwinkels schotelen je een gigantische keuze voor. Heb je het perfecte boeket eruit gepikt, kies dan voor eventuele extra’s zoals een kaartje, vaas of ander geschenkje. De online bloemist contacteert daarna een bloemist in de buurt die het boeket samenstelt en aan de gelukkige gaat leveren.

Hoe handig is dit?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>